Artikel Terkini

Salleh ditahan reman atas keperluan siasatan kes – Azam

Salleh ditahan reman atas keperluan siasatan kes – Azam
Salleh ditahan reman atas keperluan siasatan kes - Azam 1

PUTRAJAYA – Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menjelaskan tindakan reman ke atas Bendahari Agung Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Salleh Bajuri baru-baru ini dibuat mengikut kehendak dan keperluan kes.

Ketua Pesuruhjayanya, Tan Sri Azam Baki berkata, penahanan itu dibuat mengikut peraturan ditetapkan dan kehendak siasatan ketika itu.

“Kita sebagai agensi penguat kuasa mengikut peraturan yang sudah ditetapkan dan penahanan dibuat atas kuasa budi bicara pegawai penyiasat.

“Saya menyerahkan kepada pegawai penyiasat saya dan mereka memikirkan ada keperluan untuk menjalankan tangkapan dan reman,” katanya selepas Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara SPRM dengan Universiti Teknologi Mara (Uitm) dan Institut Akauntan Malaysia (MIA) di sini hari ini.

Salleh ditahan reman selama dua hari bermula Khamis lalu hingga semalam selepas diminta hadir ke Ibu Pejabat SPRM pada Rabu untuk memberikan penjelasan berkenaan pembayaran yang dibuat oleh Bersatu kepada pembekal dan vendor parti.- KOSMO! ONLINE


Salleh ditahan reman atas keperluan siasatan kes - Azam 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo