Infotainment

“Satu Hari Kita Hanya Menjadi Sekeping Gambar & Kenangan”

“Satu Hari Kita Hanya Menjadi Sekeping Gambar & Kenangan”
“Satu Hari Kita Hanya Menjadi Sekeping Gambar & Kenangan” 1

Perkongsian terbaru isteri kepada penyanyi ND Lala iaitu Fauziah Sarman sekali lagi menarik perhatian apabila memuat naik foto keluarganya di Instagram.

Hantaran itu sekaligus mencetuskan tanda tanya netizen mengenai status rumah tangga pasangan itu apabila ada dakwaan mengatakan ND Lala bernikah satu lagi secara rahsia.

BACA: Status Ibu Shila Amzah Cetus Tanda Tanya

“Satu hari nanti kita hanya menjadi sekeping gambar dan kenangan,” tulisnya.

Menerusi perkongsian itu juga, Fauziah turut menzahirkan rasa syukur di atas nikmat dikurniakan Allah serta memohon agar dilindungi dengan kasih sayang Yang Maha Esa.

“Terima kasih Allah diatas segala nikmat dan kurniaMu sampai hari ini. Jadikanlah setiap langkah kami selalu dalam kebaikan dan jadikanlah sisa-sisa umur kami penuh dengan barakah dan lindungilah kami semua dengan kasih sayangMu. Amin Amin Ya Rabbal A’lamin,” katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan seorang penyanyi dan pelakon lelaki popular era 80-an dikatakan bernikah lagi satu dengan wanita muda secara rahsia serta ada netizen mendakwa individu tersebut adalah ND Lala.


“Satu Hari Kita Hanya Menjadi Sekeping Gambar & Kenangan” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo